Bezig met laden...

Nieuwe start-ups gezocht! | TransportLAB Community

home "»" Mijn community's "»" TransportLAB Community "»" blogs "»" Floor Bloem "»" Nieuwe start-ups gezocht!
TransportLAB Community

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Deelnemen aan deze ruimte?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Meld je Nu aan

Nieuwe start-ups gezocht!

 /5
0 (0stemmen)

Havenaccelerator PortXL gaat na een succesvolle eerste editie vanaf 1 november opnieuw op zoek naar start-ups die zich focussen op de Rotterdamse haven.

Vorig jaar werd PortXL geïntroduceerd, een start-up programma specifiek gericht op havens. Meer dan honderdtachtig mentoren en partners (zoals Van Oord, Havenbedrijf Rotterdam, EY, Erasmus Centre for Entrepreneurship, Vopak, Damen, Uniper, First Dutch, Rabobank, Boskalis en InnovationQuarter) boden twaalf start-ups de kans om hun technologieën tot een hoger niveau te tillen. Van de twaalf beginnende bedrijven heeft de helft een klantcontract getekend.

PortXL is een honderd dagen durend programma waarin tien tot twaalf geselecteerde start-ups gecoacht worden door mentoren om hun concepten een goede start te geven. Start-ups krijgen de kans om in twee maanden tijd hun technologieën te pitchen aan tweehonderdvijftig havenprofessionals en meer dan twintig ceo’s.

Aanmelden
Op dit moment is PortXL op zoek naar de tien meest kansrijke havengerelateerde start-ups ter wereld voor het 2017-programma. De organisatie selecteert teams met disruptieve, opschaalbare business proposities, die binnen een jaar geïntroduceerd kunnen worden. De focus ligt hierbij op transport en logistiek-, energie-, chemie en raffinaderij- en maritieme sectoren. Op 22 juni 2017 presenteren deze start-ups zich op het eindevenement Shakedown. Aanmelden kan via www.portxl.org.

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)