Bezig met laden...

Sociale innovatie bepaald technische innovatie ! | TransportLAB Community

home "»" Mijn community's "»" TransportLAB Community "»" blogs "»" Floor Bloem "»" Sociale innovatie bepaald technische innovatie !
TransportLAB Community

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Deelnemen aan deze ruimte?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Meld je Nu aan

Sociale innovatie bepaald technische innovatie !

 /5
0 (0stemmen)

Efficiëntere en effectievere benutting van de competenties van uw mensen speelt in dit tijdperk van automatisering en digitalisering een steeds grotere rol. 

Hoe kunt u het werk op een moderne manier organiseren zodat uw bedrijf succesvoller wordt?


Er is de laatste decennia veel veranderd tussen werkgevers en werknemers. Na de industriële revolutie en het automatiseringstijdperk, is het tijdperk van de mens aangebroken. Nu de mens centraal staat kunnen we niet meer uit de voeten met het ouderwetse top-down managen. De huidige generatie werknemers heeft een andere kijk op werken; zij gaan voor zingeving en uitdaging. En technologisch innoveren is niet meer genoeg als je de concurrentiestrijd als bedrijf wilt winnen.

Een veelgebruikte definitie van sociale innovatie is:
“Het vernieuwen van de arbeidsorganisatie en het maximaal benutten van competenties gericht op het verbeteren van de bedrijfsprestaties en de ontplooiing van talent” (prof. Volberda). Door samen bruggen te slaan groeit de energie, de sfeer en de creativiteit. Ideeën om slimmer en beter te werken worden samen met de werkvloer bedacht. Medewerkers voelen zich gewaardeerd als ze gehoord worden, en dat is precies waar de huidige generatie naar op zoek is.

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)